Willex op dealertournee

Pointed NV zal met de nieuwe collectie Willex fietstassen en –manden komend najaar aanwezig zijn op diverse dealer evenementen. Daar kunnen ondernemers kennis nemen van de vernieuwingen in de 2016-collectie.

Zo zal Willexmet een presentatie aanwezig zijn op de huisshow van BIG Bicycles in Deventer.Die staat gepland van 6 t/m 10 september aanstaande in het Experience Centervan BIG Bicycles (Solingenstraat 49, Deventer). Op zondag 6 en maandag 7september is de dealershow vrij toegankelijk, de andere dagen alleen op afspraak.

FietsdealerEvent

Vervolgens heeft Willex een stand op het FietsdealerEvent in de Jaarbeurs op 13 en 14september 2015. Die vindt plaats in Supernova, het futuristische congrescentrum van de Jaarbeurs. Een nieuwe, veelzijdige locatie die met name geschikt is voorevenementen in een informele setting. Zowel de toegang als het parkeren is gratis.

Huisshow

Tot slot organiseert Pointed NV ook nog een eigen huisshow in Temse. Daar kunnen ondernemers van donderdag 1 oktober t/m vrijdag 27 november terecht om hetEuropese hoofdkantoor te bezoeken. Dat kan op afspraak op doordeweekse dagen.Tijdens de dealershow zijn alle nieuwe producten uit de volledige Willex collectie te zien en kunnen ondernemers profiteren van interessante dealershowacties.

m.”