verticalline-yellowWILLEX:

DESIGNED FOR AN URBAN LIFESTYLE

 

The brand Willex symbolises products with character. We develop our products in consonance with the characteristics of our users. Strong, robust and tough.

The special aspects in our products lies in accordance with the unique needs of people with their bikes being part of city traffic and city life.

THE BEST OF BOTH WORLDS

De inspiratie voor onze producten doen we op in landen met een echte fietscultuur. Als Nederlanders zijn wij opgegroeid met fietsen, het is een onderdeel van ons dagelijks leven en de perfecte bron van informatie en inspiratie.

De basis voor productontwikkeling en research ligt daarom in de Benelux. In deze regio’s worden nieuwe producten en collecties bedacht, getest en verbeterd voordat ze geschikt gemaakt worden voor de mondiale markt.

De productie van Willex artikelen vindt plaats in onze eigen fabrieken in Azië en gebeurt volgens Europese maatstaven voor milieu en veiligheid. Vanuit kantoren in Hong Kong en België worden onze producten mondiaal gedistribueerd. Zo kunnen we in elk stap van het proces, van ontwerp tot productie en distributie, de beste kwaliteit garanderen.